فروشگاه تجهیزات صوتی

میکروفون از اختراعات چه کسیست؟ مخترع میکروفون کیست؟

امروز قصد داریم به تاریخچه ی میکروفون بپردازیم و همچنین در این مطلب مخترع میکروفون را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.

همه چیز درباره ی اختراع میکروفون

امیل برلینر علاقه زیادی به علم و کشف اسرار پشت فناوری های جدید داشت. او با توجه به تحصیلات کوتاه خود به طرز شگفت آوری باهوش بود. او در یک مدرسه یهودی در آلمان تحصیل کرد، اما در سن چهارده سالگی مدرسه را ترک کرد تا به خانواده اش کمک کند. او بعداً در سال 1870 به ایالات متحده مهاجرت کرد و برای کار در یک فروشگاه کوچک کالاهای اساسی در واشنگتن دی سی رفت. او ابتدا در حین کار در فروشگاه علاقه خود را به بهبود فناوری موجود نشان داد. او در دهه 1870 شایعاتی در مورد تلفن الکساندر بل شنیده بود، اما تلفن هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته بود و برلینر هرگز تلفنی ندیده بود. برلینر تصمیم گرفت تا با ساخت دستگاهی برای انتقال امواج صوتی (ارتعاشات هوا) در طول سیم های الکتریکی را آزمایش کند. برلینر با یک تلفن قوطی حلبی ساده و یک جعبه صابون شروع کرد!

شروع اختراع میکروفون!

او ته جعبه صابون را بیرون آورد و به جای آن ورق آهن گذاشت و آن را میخ زد، سپس یک میله از وسط آن از فولاد قرار داد. با این کار او یک فرستنده دیافراگمی آهنی درست کرد، شبیه تلفنی که الکساندر بل اختراع کرده بود! با این اختراع، او مجبور شد راهی برای تقویت صدا پیدا کند تا به عنوان یک ابزار ارتباطی واقعی و نه فقط به عنوان یک ترانسفورماتور صدا عمل کند. طراحی اولیه او برای چیزی که میکروفون نامید شکست خورد. او نمی‌توانست صدا را به درستی و به وضوح دریافت کند زیرا امواج از دستگاه دورتر می‌رفتند. راه حل این مشکل توسط یکی از دوستان نزدیک برلینر در طی گفتگوی بین  این دو نفر پیشنهاد شد. 

دوست برلینر که در یک ایستگاه تلگراف کار می کرد، به او توضیح داد که هر چه کلید تلگراف را بیشتر فشار می داد، جریان عبوری از کلید قوی تر می شد. این اطلاعاتی بود که به برلینر کمک کرد تا بفهمد چرا امواج اینقدر سریع محو می شوند. او نیاز داشت راهی برای تولید جریان قوی تری بیابد. برلینر با استفاده از یک طبل اسباب بازی که یک دکمه فولادی متصل به سیم فلزی را به آن وصل کرد، اولین میکروفون را ساخت. هنگامی که بین دیافراگم و دکمه تماس برقرار می شد، صدا به گونه ای منتقل و تقویت می شد که امواج مانند اختراع قبلی او محو نمی شدند. هنگامی که سیم فولادی به باتری و سیم پیچ القایی وصل می شد، دستگاه کار می کرد. این فرآیندی بود که او میکروفون را توسعه داد.

تاریخچه ی شکل گیری میکروفون

امیل برلینر برای اینکه اعتبار اختراع میکروفون خود را تضمین کند، نیاز به ثبت اختراع دستگاه داشت. هنگامی که او برای ثبت اختراع میکروفون در 4 ژوئن 1877 درخواست داد، یک درگیری چهارده ساله بر سر حق ثبت اختراع او آغاز شد. پس از اختراع میکروفون، مشخص شد که برای ساخت یک تلفن کاربردی، به ترکیبی از گیرنده مغناطیسی بل و فرستنده میکروفون برلینر نیاز دارید. اداره ثبت اختراع نمی دانست که به چه کسی حق اختراع را اعطا کند زیرا هر دو اختراع آنقدر شبیه بودند که نیاز به بررسی بیشتر داشتند. این موضوع باعث ایجاد بحث های زیادی شد در مورد اینکه چه کسی اولین میکروفون را اختراع کرد. دادگاه عالی سرانجام امیل برلینر را به خاطر اختراع میکروفون به رسمیت شناخت و در 17 نوامبر 1891 حق اختراع خود را به او اعطا کرد.

با این موفقیت، برلینر به عنوان مهندس ارشد در شرکت تلفن بل استخدام شد. این شرکت 50000 دلار برای حق ثبت اختراع به او پرداخت تا آنها بتوانند آن را به عنوان اختراع خود به بازار عرضه کنند. برلینر به اختراعات خود ادامه داد و اگرچه به نظر نمی رسد به دلیل محبوبیت بل، اختراع اولیه خود را به رسمیت بشناسند، اما نقش مهمی در اختراع میکروفون و تلفن داشت.

امیل برلینر مخترع مهمی بود که تأثیر شگرفی بر صنعت پخش داشت. در زمان انتشار مقاله در سال 1926، برلینر هنوز مشغول اختراع و ایفای نقش در علم در حال تکامل آکوستیک بود. او در ادامه سلول‌های آکوستیک و کاشی‌های آکوستیک را اختراع کرد که به تکمیل آکوستیک در ساختمان‌های بزرگ کمک کرد. اختراع بزرگ میکروفون از طریق چند آزمایش و اصلاح برخی از اشتباهات جزئی به دست او رسید. با این حال، اولین اختراع بزرگ او بیش از 120 سال است که تأثیر زیادی بر جامعه داشته است.

برای خرید میکروفون چه کنیم؟

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. و با تاریخچه و مخترع میکروفون آشنا شده باشید.اگر شما مایل به خرید میکروفون های حرفه ای هستید می توانید به صدا بازار سری بزنید تا شگفت زده شوید! چرا که می‌توانید تنوع بی‌نظیری از میکروفون ها را بیابید و آن ها را با قیمت بسیار متعارف تهیه کنید.

ساعت کار: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 19

تمامی حقوق محفوظ می باشد

طراحی سایت نونگار پردازش