هدمیک یا همان هدست از جمله میکروفون هایی است که نیاز به دخالت دست ندارد و اصطلاحا هندزفری است. به شما این امکان را میدهد که بدون محدودیت حرکت کنید و کارکرد آن به این صورت است که گفتار شما را به سیگنال های الکتریکی تبدیل میکند و سپس به گیرنده منتقل میکند. به عنوان مثال، میتوانید از هدمیک به عنوان هدفون یا هندزفری نیز استفاده کنید و با آن تماس برقرار کنید. در حین برقراری تماس، شما این امکان را دارید که از هر دو دست خود برای انجام کارهایتان استفاده کنید. مثلا این که با کامپیوتر خود کار کنید، غذا بخورید یا راه بروید. هدمیک انواع مختلفی دارد که به بی سیم یا باسیم تقسیم میشود.
هدمیک را به طور کلی در دسته هدفون قرار میدهند. طیف گسترده ای از هدمیک های مختلف وجود دارد. این هدمیک ها انواعی دارند که میتوانید آن را روی گردن خود قرار دهید. برخی از آنها دو گوشی دارند و برخی دیگر تک گوشی هستند که سر و صدای محیط را از شما دور میکنند و باعث میشوند صدا را بهتر شنوید و صدای شفافی را هم منتقل کنید. برخی تلفن های همراه هوشمند نیز دارای هدمیک میباشند که میتوانید از آنها نیز استفاده کنید. اگر هدمیک شما بی سیم است، میکروفون مستقیما در گوشی ای که روی گوشتان قرار دارد، متصل شده است و صدا را دریافت میکند. هدمیک های حرفه ای دکمه ای دارند که میتوانید از آن برای خاموش کردن میکروفون استفاده کنید.
هدمیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟
هدمیک خوب مناسب برای مجریان، سخنرانان، خوانندگان، مربیان و همچنین گویندگانی است که تحرک زیادی دارند و میخواهند بدون این که اثری روی صدایشان گذاشته شود، صدایی که دریافت میشود به خوبی به شنونده منتقل شود. با استفاده از هدمیک دیگر نیازی نیست نگران چرخاندن سر خود باشید. یک هدمیک خوب به شما این امکان را میدهد تا با هر فرستنده ای مثل سنهایزر، بویا، ریکوردر و هر سیستمی که الگوی الکترونیکی سنهایزر را دارد، استفاده کنید. هرچه کیفیت صدای دریافتی از شما بدون نویز و خرابی باشد، به این معناست که هدمیک شما از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و میتوانید به آن به چشم محصولی کاملا خوب نگاه کنید.
بهترین هدمیک ها را چه کمپانی هایی می سازند؟
هدمیک درست مثل بسیاری دیگر از تجهیزات صوتی دارای دسته بندی خاصی است. هدمیک باسیم و بی سیم. بسته به نیازتان و این که قرار است کجا از اینها استفاده کنید، میتوانید هدمیک مورد نظرتان را خریداری نمایید. البته نکته مهم در خرید هدمیک این است که کمپانی تولیدکننده این محصول را در نظر داشته باشید. به هر حال در بازاری که روزانه تعداد تولیدکننده های آن افزایش می یابد پیدا کردن محصولی باکیفیت کار دشواری است. اما اینجا پیشنهاداتی برایتان داریم که میتوانید از میان آنها هدمیک مورد نظرتان را انتخاب کنید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که این کمپانی ها تنها کمپانی های خوب نیستند بلکه میتوانید کمپانی های بسیار خوب دیگری را در وبسایت صدابازار پیدا کنید. شرکت هایی مثل آزدن، ای کی جی، پروئل، سارامونیک و صدابازار از انواع کمپانی هایی هستند که بهترین هدمیک را تولید میکنند.
قیمت هدمیک و عوامل تاثیر گذار در آن
مسئله ارگونومی هدمیک از آن مواردی است که هنگام خرید باید در نظر داشته باشید. راحتی استفاده از دیگر مسائل مهم آن است. اما جدای از کیفیت صدایی که ارائه میکند، مسئله مهمی مثل شرکت تولیدکننده نیز میتواند در قیمت یک هدمیک تاثیرگذار باشد. برای مثال اگر بخواهید هدمیک صدابازار را خریداری کنید باید چیزی در حدود 700 هزار تومان هزینه کنید اما نکته ای که درباره این محصول وجود دارد زیبایی و همچنین کیفیت بسیار بالای آن است. یعنی شما با پرداخت این پول انگار دارید یک سرمایه گذاری بلند مدت میکنید و میتوانید کارهایتان را با آن به خوبی پیش ببرید.
برای خرید هدمیک چگونه اقدام کنیم؟
برای خرید هدمیک، بهترین راهی که میتوانیم پیش پایتان بگذاریم که خیلی هم وقتتان را نمیگیرد و لازم به هزینه های اضافی نیست، این است که سری به فروشگاه اینترنتی صدابازار بزنید و از میان دسته بندی ها وارد دسته صدای صحنه شوید و از آن قسمت هدمیک را انتخاب کنید. حالا شما میمانید و کلی محصول مختلف که امکان مقایسه دارید و میتوانید با انواع و اقسام هدمیک ها روبرو شوید و درنهایت انتخاب نهایی تان را بکنید.
در انتخاب هدمیک ها بسیار باید دقت کنید چراکه آنها دارای ساختارهای بسیار متفاوتی هستند و هر کمپانی بنا بر سلیقه خودش و دانشی که به آن رسیده است آنها را می سازد. به عنوان مثال هیچگاه نمی توانید هدمیک های سنهایزر را به فرستنده های سونی وصل کنید و یا برعکس آن عمل کنید؛ همچنین بسیاری از آنها به صورت کاندنسر یا همان استاتیک ساخته می شوند و با هیچ موبایل و دوربینی کارنمی کنند و برای راه اندازی به 9 الی 52 ولت برق نیاز دارند.