توضیحات
خرید میکروفون شور مدل SM57
کمتر صدابردار یا نوازنده ای را در دنیا می توان یافت که تجربه ضبط با این میکروفون را نداشته باشد، شاید بهتر باشد بگوئیم بسیاری از مهندسین صدا و صدابرداران استودیوئی ترجیح می دهند در پروژه های خود برای ضبطِ صدای هر سازی فقط از SHURE SM57 استفاده کنند.
تاثیر این میکروفون در ضبط صدای انواع سازهای زهی، کوبه ای و ضربی واقعا شگفت انگیز است؛ همچنین زمانی که بخواهیم صدای گیتار الکتریک را از آمپ بگیریم، آنگاه ست که به معجزه SM57 پی خواهیم برد.
جالب است بدانید استفاده از شور SM57 حتی برای ضبط سخنرانی ها و ساخت پادکست هم بی نظیر و ایده آل است. کافیست برای اثبات این ادعا به فیلم برخی از سخنرانی های اوباما توجه کنید!!!
SHURE SM57 میکروفونی از جنس خاطره برای تمام نسل ها
زمردی –
شور sm57 هنوز هم جزو بهتربنهاست.چه از نظر قیمت چه کیفیت.مگه میشه کسی با این افسانه ای کار ضبط کرده باشه و ازش استفاده نکرده باشه؟فوق العاده س.
hamid –
این میکروفن رو میشه بهش لقب همه کاره بدی. تقریبا برای ضبط هر جور صدایی میشه ازش استفاده کرد. یعنی شما رو لنگ نمیذاره. فکر کنم استودیو های معروف همشون یک نمونه از این میکروفن رو تو مجموعه میکروفن هاشون دارن. تو سراسر جهان هم از محبوبیت قابل توجهی برخورداره. بنظر من با توجه به قیمت یک انتخاب فوق العادع برای کاربرای مبتدی رو به حرفه ای به حساب میاد.
نجفی –
کاملا مناسب برای پرکاشن و سازهای کوبه ای/کیفیت خروجی و وضوح راضی کننده/پاسخ فرکانسی بالایی داره/با توجه به فرم قلمی مناسب برای رکورد سلز گیتار/لرزه گیر داخلی و بادگیر داره که هوای دور و اطراف وکال رو حذف میکنه.
سبحان سیفی –
شما هم قطعا لقب های بزرگی برای این میکروفون شنیدید و تا دلتون بخواد تعریف و تمجید. اما واقعا علت رضایت قریب به اتفاق صدابردارا ازین میکروفون چیه؟ به گمان من کلیت تمام محاسن و فاکتورهای مثبت این میکروفون یه چیزه: «صدای بدون دردسر و سالم در میکس». به این معنی که به بهترین شکل ممکن در میکس شما جای خودشو پیدا می کنه و شما رو به دردسر نمیندازه. این اتفاق در اجراهای زنده هم می افته و صدابردار رو راضی نگه می داره. با سپاس