تیم اجرائی صدا بازار با سال ها تجربه در زمینه طراحی، ساخت و راه اندازی استودیوهای صدابرداری و همچنین با آگاهی از دانش روزدنیا آمادگی خود را برای اجرای پروژه های صوتی و تصویری در آمفی تئاترها، سالن های کنسرت و اماکن فرهنگی و هنری اعلام می دارد.در این بخش قصد داریم بیشتر به طراحی، ساخت و چیده مان تجهیزات در بخش های مختلف استودیوهای خانگی و حرفه ای بپردازیم.
ساختار بخش مسترینگ
شاید برای بسیاری از علاقه مندان جالب باشد، اگر بدانند امروزه فقط یک الگوی استاندارد و قابل قبول برای طراحی، ساخت و چیده مان استودیوهای میکس و مسترینگ وجود دارد که البته این امر کاملا ناشی از پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح کیفی تجهیزات است و همچنین تکنیک نوازندگان، چرا که در دهه های گذشته ما شاهد مدل های دیگری از استودیوها بودیم و هر دوره بنا به اقتضای حال و هوای سبک های موسیقی همان دوره از الگوی خاص خودش و موزیسین هاپش پیروی می کرد.
قرینه سازی
اولین اصلی که باید برای حفظ تعادل در محیط در نظر گرفت تا حد امکان قرینه کار گذاشتن تجهیزات، رک ها، مانیتورهای تصویر و … است، همچنین لوازم استودیو از قبیل میز و صندلی ها و درب ها باید قرینه هم باشند به طوریکه بسیاری از استودیوهای تراز اول جهان از درب مجازی برای این کار استفاده می کنند که این درب فقط جنبه دکور داشته و با درب ورودی فقط قرینه است.
نامرئی بودن لوازم!
سعی کنید همیشه تجهیزات و وسایلی را در استودیو بکار ببرید که پس از برخورد صدا به آنها بخش زیادی از صدا عبور کند و کمترین بازتاب را داشته باشد چراکه زیاد شدن تعداد بازتاب ها در محیط استودیو مهارشان را بسیار مشکل و نا ممکن می کند. به عنون مثال امروزه لوازمی مانند میز و صندلی ها را از فلزات مشبک سوراخ دار و توری مانند می سازند؛ مانند صفحه فلزی جلو ووفر و توئیتر اسپیکرها که بتوانند صدا را به راحتی عبور دهند.
مینیمال دیزاین کردن
یعنی اینکه حتی المقدور از قراردادن لوازم غیر ضروری در استودیو خودداری کنید هر چند کوچک و فقط لوازمی را در محیط کارتان بگذارید که واقعا به آنها نیاز دارید. پس از لوازم تزئینی، مجسمه ها، قفسه های کتاب و سی دی، چوب لباسی و … جدا پرهیز کنید.