رکوردر حرفه ای | قیمت و خرید رکوردر سینمایی حرفه ایی
رکوردر ابزاری است پورتابل که از آن برای ضبط صدا استفاده میشود. انواع مختلفی دارد که بسته به کارکردی که انتظارش را دارید میتوانید از آن استفاده کنید. از تولید پادکست گرفته تا موسیقی و ضبط صدای فیلم، همه و همه با استفاده از رکوردر میتوانید به سادگی صدای مطلوب و مورد نظرتان را ضبط کنید. فرقی نمیکنید بخواهید در استودیو از آن استفاده کنید یا در موقعیت های مکانی مختلف، شما همه جا میتوانید از رکوردر برای ضبط صدا استفاده کنید. باتری موجود در این وسیله به قدری قوی است که به شما امکان ضبط صدا به مدت طولانی را میدهد. این یعنی نگران چیزی نباشید و با خیال راحت برای یک روز فیلمبرداری یا ضبط استودیو بدون نیاز به تعویض باتری از آن استفاده کنید.
به طور قطع میتوان گفت رکوردر، ضبط صوت شخصی 24 ساعته شما در 7 روز هفته است. برخی از این رکوردرها مجهز به 6 کانال هستند و میتوانید به صورت همزمان با میکروفون های مختلف، چند صدا را با آن ضبط کنید. همچنین این امکان برای شما فراهم است که از میکروفون موجود بر روی خود رکوردر برای ضبط صدا استفاده کنید و صدایی بسیار باکیفیت و مطلوب را ضبط نمایید. برخی از رکوردرها با داشتن کپسول های میکروفون قابل تعویض، چند ورودی ترکیبی، امکان ضبط به شما را در هر صحنه یا مجموعه ای میدهند. چه موزیسینی باشید که میخواهید شاهکاری منحصر به فرد بسازید چه طراح صدایی هستید که به دنبال بهترین افکت های صوتی باشید، رکوردر، ابزاری کارآمد برایتان خواهد بود که میتواند شما را به آنچه میخواهید برساند.
رکوردر خوب چه ویژگی هایی دارد؟
کپسول های ورودی قابل تعویض، داشتن چند کانال مختلف برای ضبط، ورودی میکروفون، دارا بودن LCD، باتری باکیفیت با بیش از 20 ساعت امکان ضبط مداوم از جمله ویژگی های مهمی است که میتواند یک رکوردر خوب را بسازد. فرقی نمیکند کارتان صداگذاری باشد یا آهنگسازی یا صدابرداری، به هر حال شما به یک رکوردر خوب نیاز دارید تا با استفاده از آن افکت های صوتی مورد نظرتان را ضبط کنید، موسیقی یا صدای فیلمی را سر صحنه ضبط کرده و از آن استفاده کنید. به هر حال داریم درباره تجهیزاتی حرف میزنیم که تحت هر شرایطی به کارتان خواهد آمد. حتی اگر در حوزه موسیقی هم فعالیت نداشته باشید، داشتن رکوردری خوب میتواند شما را از شر نوشتن جزوه در سر کلاس یا جلسات مختلف شرکت خلاص کند.
بهترین رکوردر ها را چه کمپانی هایی می سازند؟
پیش از این که بخواهیم بگوییم بهترین رکوردر را کدام کمپانی ها تولید میکنند بهتر است شما را با انواع رکوردر موجود آشنا کنیم. شناخت هرکدام از آنها میتواند به شما دید وسیعتری بدهد و بدانید انتخاب های مختلفی در اختیار دارید.
•رکوردر تصویر
•رکوردر حرفه ای
•رکوردر دستی
•رکوردر دوربین
•رکوردر میکروفون
اگر هیچکدام این دسته ها را نمیشناسید نگران نباشید. سری به وبسایت صدابازار بزنید و از دسته بندی های موجود درباره هرکدام از این رکوردرها اطلاعات لازم و کافی را به دست بیاورید. اما حالا باید برویم سراغ کمپانی هایی که به عقیده ما بهترین رکوردرها را تولید میکنند. امکان معرفی همه کمپانی ها وجود ندارد و میتوانید در وبسایت ما انواعشان را ببینید اما چند مورد از آنها را به شما معرفی خواهیم کرد:
فاستکس، ادیرول، رولاند، سامسونگ، سارامونیک، سونی، تاسکام، یاماها و زوم از انواع کمپانی های تولیدکننده رکوردر باکیفیت به شمار میروند.
قیمت رکوردر و عوامل تاثیر گذار در آن
قیمت هر محصول را برخی ویژگی های اثرگذار، تعیین میکند. در ارتباط با رکوردر باید بگوییم که کارکرد، تعداد کانال ها، کیفیت صدایی که ضبط میکند و توان باتری آن از جمله ویژگی هایی است که میتواند در قیمت یک رکوردر تاثیرگذار باشد. همچنین داشتن LCD و شرکتی که آن را تولید میکند هم میتواند عاملی اثرگذار باشد. مثلا شما برای خرید رکوردر دستی زوم مدل H4N باید چیزی حدود 5 میلیون تومان هزینه کنید. اما اطمینان را به شما خواهیم داد که کمپانی زوم بهترین رکوردرها را تولید میکند و از بابت هزینه ای که میکنید به هیچ عنوان پشیمان نخواهید شد.
برای خرید رکوردر چگونه اقدام کنیم؟
روش های مختلفی برای خرید رکوردر وجود دارد. اول از همه باید نیاز خود را مشخص کنید. سپس درباره رکوردر مورد نظرتان حسابی تحقیق کنید. فروشگاه اینترنتی صدابازار این امکان را فراهم کرده که محصولات مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید و بهترین مورد را برای خرید انتخاب کنید.
درکل به رکوردرهائی که برای ضبط صدا در سینما استفاده می شوند، رکوردرهای حرفه ای گفته می شود. از این رکوردرها بیشتر برای صدابرداری از سر صحنه فیلم ها و یا پژوهش های علمی استفاده می شود. و دارای پری آمپ های فوق العاده قوی تری نسبت به دیگر رکوردرها هستند و می توانند در سخت ترین شرایط آب و هوائی، از سرمای شدید سیبری گرفته تا گرمای طاقت فرسای کویر بدون کوچکترین افتی کار کنند. این رکوردرها که امروزه دیجیتالی شده اند از امکانات بسیار گسترده ای بهره می برند.
در بین بهترین رکوردرهای حرفه ای جهان می توان به آتون فرانسه (حدود15000 یورو)، سانددیوایسس آمریکا و ناگرا سوئیس اشاره کرد. که تقریبا تمام اروپا، هالیوود و سینمای هند و ایران از همین 3 مدل استفاده می کنند.