اگر در حال سازماندهی استریم ها هستید، احتمالاً متوجه می شوید که کیفیت صدا چقدر اهمیت دارد. و برای داشتن صدای باکیفیت، یک میکروفون خوب لازم است. بنابراین، چگونه یک میکروفون استریمینگ انتخاب کنیم و به چه ویژگی هایی باید توجه کنید؟امروزه تعداد زیادی مدل نسبتا ارزان اما با کیفیت در بازار ظاهر شده اند، بنابراین انتخاب بهینه آن چندان آسان نیست. بیایید ویژگی ها و پارامترهای کلیدی این نوع تجهیزات را مورد بحث قرار دهیم.
چرا برای پخش استریمینگ خود به یک میکروفون خوب نیاز دارید؟ قطعا! مطمئناً این روزها افراد زیادی نیستند که ندانند استریمینگ چیست. با پخش جریانی یا استریمینگ می توانید رویدادهایی را که در حال وقوع هستند به صورت زنده نشان دهید، دستاوردها و مهارت های خود را در یک بازی ویدیویی محبوب نشان دهید، و همچنین فقط با طرفداران خود در مورد هر موضوعی چت کنید.
میتوانید جریانها را در Twitch، YouTube، Facebook و WASD تماشا کنید و حتی تلویزیون. همه این پلتفرمها دو شرط اساسی دارند که به شما امکان میدهد در استریمینگ موفق شوید – اتصال به اینترنت با سرعت بالا و یک میکروفون خوب.
شما می توانید میکروفون پادکستینگ رُد مدل PodMic را در صدا بازار خریداری نمایید که یک میکروفون استریمینگ بسیار با کیفیت می باشد
درباره ی نکته ی اولی که اشاره کردیم یعنی اینترنت با سرعت بالا صحبت نمی کنیم، اما نکته ی دوم یعنی یک میکروفون استریمینگ خوب دغدغه ی ماست. اگر کیفیت صدا ناکافی باشد، حرفه یک وبلاگ نویس یا پخش کننده قبل از شروع به پایان می رسد – بینندگان استریمینگ های با کیفیت پایین را دوست ندارند.
میکروفون استریمینگ دستگاهی است که برای ضبط و نگهداری صدا و انتقال آن به هر نوع تجهیزات کامپیوتری و همچنین گوشی هوشمند یا تبلت طراحی شده است.
یک میکروفون استاندارد، که بخشی از هدفون و برخی ابزارهای دیگر است، در اینجا مناسب نیست – در بیشتر موارد چنین مدل هایی تجهیزات نیمه حرفه ای هستند که کیفیت آنها با استودیو فاصله زیادی دارد.
این روزها فقط دو نوع میکروفون در سطوح حرفه ای یا آماتور استفاده می شود – اینها عبارتند از:
میکروفون کندانسور (خازنی): میکروفون کندانسور میکروفونی است که بر اساس استفاده از خواص کندانسور الکتریکی ساخته شده است.
مدل های استودیو میکروفون دینامیک: به طور خلاصه، میکروفون های دینامیک میکروفون هایی هستند که صدا را با استفاده از الکترومغناطیس به سیگنال الکتریکی تبدیل می کنند.
جهت گیری: پارامتری است که مسئول جهتی است که صدا در آن ضبط می شود. برای مصارف خانگی، یک جهته کافی است.
حساسیت : بر حسب دسی بل نشان داده شده است، در حالی که هر چه مقدار کمتر باشد، میکروفون بهتر صداهای آرام را ضبط می کند.
پاسخ فرکانس : در این مورد، منظور ما توانایی ضبط آرام ترین و بلندترین صداها بدون هیچ گونه اعوجاج است. هرچه این محدوده وسیع تر باشد، صدا طبیعی تر می شود – و صداهای بالا به وضوح قابل تشخیص هستند و باس ناپدید نمی شوند.
روش اتصال: بهتر است میکروفون های USB را ترجیح دهید، زیرا ارزان هستند، موبایل هستند و نیازی به رابط اضافی ندارند.
ویژگی های طراحی : میکروفون های رومیزی معمولی دارای پایه ای هستند که با آن روی یک سطح افقی ثابت می شوند.
با این حال، در میکروفون های پخش جریانی یا همان استریمینگ، این بهترین راه حل نیست، زیرا آنها فقط فضای مفید روی میز را اشغال می کنند. بهتر است از مدلهای لاوالیر ارزانقیمت استفاده کنید، مخصوصاً اگر چند نفر درگیر ضبط باشند.
از بهترین برند های میکروفون استریمینگ می توان به برند هایی چون بویا، رُد،مارانتز،بیر دینامیک،زوم و…. اشاره نمود.
شما می توانید در صدا بازار برای خریدن و اطلاع از این برند ها به جست و جو بپردازید.
میکروفون های استریمینگ بسته به کیفیت و برندشان قیمت های بسیار متفاوتی را دارند از حدود ۱.۵ میلیون تومان تا ۹۰ میلیون تومان! اما شما می توانید یک میکروفون با کیفیت استریمینگ مانند میکروفون بیسیم کنفرانسی BOYA مدل BY-BMW700 را با حدود ۴.۵ میلیون تومان خریداری نمایید که بسیار با کیفیت می باشد. اگر به دنبال میکروفون ارزان تر و با کارکرد متفاوت اما بسیار با کیفیت هستید می توانید با حدود ۲ میلیون تومان میکروفون داینامیک ساخت پادکست زوم مدل ZDM-1 را خریداری نمایید. برای آگاهی بیش تر حتما به صدا بازار سری بزنید تا از بهترین مدل ها با بهترین قیمت ها آگاه شوید.
ساعت کار: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 19
تمامی حقوق مادی و معنوی برای صدابازار محفوظ می باشد.