میکسر
خرید میکسر حرفه ایی
میکسر دستگاهی صوتی است که وظیفه اصلی آن پذیرش، ترکیب، پردازش و نظارت بر صدا است. میکسرها در چهار شکل مورد استفاده قرار میگیرند: به صورت زنده (در کنسرت)، در استودیو ضبط صدا، برای پخش صدا و برای تلویزیون یا فیلم. میکسر میتواند به صورت دیجیتال و آنالوگ باشد. 2 نوع میکسر به طور کلی وجود دارد. میکسر خطی (In-Line) به این معنا که دو مسیر به ازای هر کانال وجود دارد. برای مثال، در محیط استودیو، یک میکسر خطی میتواند از یک کانال برای ارسال صدا به DAW و همزمان دریافت آن را دارد. میکسر جداگانه (Split) یک مسیر به ازای هر کانال دارد. هر کانال میتواند یا برای ارسال یا دریافت از DAW مورد استفاده قرار بگیرند.
میکسر با نام های مختلفی صدا زده میشود. به آن کنسول یا برد هم گفته میشود که دقیقا به معنای میکسر است. علاوه بر این وقتی از سیگنال حرف میزنیم باید معنای دقیق سیگنال را هم بدانیم. سیگنال به عبور صوت از طریق میکسر گفته میشود. حالا این صوت میتواند آواز، گیتار، درام، باس یا دیگر ابزارآلات موسیقی باشد. به همه اینها سیگنال گفته میشود.
میکسر خوب چه ویژگی هایی دارد؟
میکسر صوتی از جمله مهمترین تجهیزاتی است که در استودیوی موسیقی مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به صورت حرفه ای در کار موسیقی باشید با میکسر و کارکردهای آن به خوبی آشنایی دارید. از خصوصیاتی که یک میکسر را به محصولی فوق العاده تبدیل میکند میتوان به افکت ها، اکولایزر، فانتوم پاور، ورودی های موجود بر روی آن و همچنین ورودی ساز اشاره کرد. تک تک این مواردی که گفتیم میتواند در خوب بودن یک میکسر نقش اساسی داشته باشد. بسته به نیازتان میتوانید بین میکسر آنالوگ و میکسر دیجیتال یکی را انتخاب کنید. کار کردن با این وسیله نیاز به تخصص و مهارت کافی دارد که پیشنهاد میکنیم پیش از این که آن را خریداری کنید حتما درباره اش به خوبی مطالعه کنید.
بهترین میکسر را چه کمپانی هایی می سازند؟
شما برای خرید یک محصول به چیزی نگاه میکنید؟ قیمت آن؟ خب، به هر حال در شرایط اقتصادی فعلی این مورد کاملا اجتناب ناپذیر است و نمیشود آن را کنار گذاشت. اما دیگر چه؟ شرکت تولیدکننده؟ بله! کمپانی تولیدکننده یک محصول میتواند اطمینان خاطری به شما بدهد از این حیث که محصولی که میخرید قرار است کیفیت بسیار خوبی داشته باشد. این موضوع درباره میکسر هم صدق میکند. شما قرار است ابزاری خریداری کنید که به خوبی برایتان کار کند و بتوانید از آن بدون مشکل استفاده کنید. اینجا قرار است بخشی از کمپانی های تولیدکننده میکسر را که به نظرمان فوق العاده کار کرده اند، معرفی کنیم. کمپانی های دیگری هم هستند که میتوانید برای خرید این محصول سراغشان بروید. اما حرف ما این است حتما درباره شان تحقیق کنید. شما قرار است هزینه زیادی برای تهیه یک میکسر بپردازید. پس برای هزینه ای که میکنید، ارزش قائل شوید و به خوبی ارزیابی های لازم را انجام دهید.
آزدن، برینگر، دیناکورد، مارانتز پرو، میداس، یاماها و زوم از جمله شرکت های تولیدکننده میکسر هستند که از بابت کیفیتشان میتواند خیالتان راحت باشد.
قیمت میکسر و عوامل تاثیر گذار در آن
میکسر دیجیتال یاماها برند QL1 چیزی حدود 300 میلیون تومان است. میبینید با چه هزینه ای روبرو هستید؟ پس باید حسابی نسبت به محصولی که خریداری میکنید مطمئن باشید. مهم نیست از چه منبعی استفاده میکنید، میتوانید با استفاده از این میکسر صدایی خالص، شفاف و بسیار باکیفیت را تولید کنید. از جمله عوامل تاثیرگذار در تعیین قیمت یک میکسر میتوان به صدای خروجی آن اشاره کرد که با حداکثر کیفیت باشد. همچنین تعداد ورودی ها و خروجی های موجود بر روی میکسر و در عین حال توان و قدرت میکسر در قیمت آن بسیار اثرگذار است. به جز همه اینها، موردی که بالاتر گفتیم یعنی کمپانی تولیدکننده نیز در قیمت محصول تاثیر به سزایی دارد.
برای خرید میکسر چگونه اقدام کنیم؟
در جواب این سوال باید بگوییم «با احتیاط». شما قرار است هزینه کنید و استودیویی برای خودتان راه بیندازید که کارهایتان را با آن پیش ببرید. پس مسئله بسیار مهم این است که تجهیزات استودیوی شما باید کیفیتی بسیار خوب داشته باشد و این اطمینان را به شما بدهد که بتوانید از پس انجام هر کاری به خوبی بربیایید. برای خرید میکسر پیشنهاد ما این است که از طریق وبسایت صدابازار اقدام کرده و میکسرهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید و درنهایت دست به خرید بزنید.